Videoer om menneskehandel

Denne mappe er tom.

Juju/voodoo som psykisk kontrol

Juju/voodoo som psykisk kontrol from Socialstyrelsen i Danmark on Vimeo.

De nigerianske piger frygter ikke kun menneskehandlerne, men også de voodoo ritualer som voodoo præsterne tvinger dem til at deltage i.

Mistanke om menneskehandel

Mistanke om menneskehandel from Socialstyrelsen i Danmark on Vimeo.

Menneskehandel udgør i dag en af de største og mest lukrative forbrydelser på verdensplan. Derfor er det vigtigt, at være opmærksom på problemet og hvis du får mistanke, så kontakt Center mod Menneskehandel!

Om bagmændene

Om bagmændene from Socialstyrelsen i Danmark on Vimeo.

Besøg hos Wocon, kvindeorganisation i Lagos - interview med lederen af Wocon.

South Africa: Human Trafficking is Slavery (iom)

Tusindvis af kvinder bliver ofre for menneskehandel hvert år i deres håb om at finde et bedre liv i udlandet. IOM arbejder på at hjælpe kvinder og andre sårbare mennesker over for menneskehandel.

Traffickers must be punished (FN)

FN 's særlige rapportør om menneskehandel, Joy Ngozi Ezeilo advarer om, at menneskehandel er blevet vor tids slaveri – mens det skaber enorme overskud for mange virksomheder. Hun siger, det er bagmændene, der skal straffes, hvis menneskehandel skal stoppes.

Tvangsarbejde

Tvangsarbejde from Socialstyrelsen i Danmark on Vimeo.

Menneskehandel udgør i dag en af de største og mest lukrative forbrydelser på verdensplan. Handel med mennesker indbringer årligt milliarder af kroner til de kriminelle bagmænd.

Årsager til menneskehandel

Årsager til menneskehandel from Socialstyrelsen i Danmark on Vimeo.

Fattigdom og manglende fremtidsplaner er ofte grundene til, at pigerne søger lykken i Vesteuropa og bliver ofre for menneskehandel.

Open your eyes

"Åbn øjnene" kampagnen er baseret på seks videospots. Deres mål er at hjælpe samfundet til at få øjnene op for en virkelighed, som er tættere på end vi kan forestille os: Handel med henblik på udnyttelse af arbejdskraft. Ofre for menneskehandel, kan udnyttes i forskellige job sektorer, såsom rengøring, byggeri, tekstiler, catering, landbrug, fiskeri ...

Transport og fastholdelse

Udnyttelse som hushjælp

Udnyttelse i tekstilindustrien

Udnyttelse i restaurant branchen

Rekutering og transport

Udnyttelse i byggeindustrien